5 ταινίες που αξίζει να δεις στους κινηματογράφους αυτήν την εβδομάδα!

Κωνσταντίνα Ροϊδοπούλου

Η τελευταία εβδομάδα του 2016 είναι εδώ. Το κρύο έξω τσουχτερό και οι βόλτες σε δρόμους και μαγαζιά αποτελούν βασικό συστατικό των Χριστουγεννιάτικων ημερών. Βασική και safe επιλογή διασκέδασης αποτελεί μεταξύ άλλων και ο κινηματογράφος. Φίλοι, ζευγάρια, μεγάλες ή μικρές παρέες επισκέπτονται τις γιγαντοοθόνες για να περάσουν ένα ήσυχο βράδυ συντροφιά με μια ταινία, nachos, pop corn και coca cola. Παρακάτω θα πάρεις μια γεύση από τις ταινίες που παίζονται αυτή την στιγμή στο σινεμά και αξίζει να δεις:

– Τέλειοι Ξένοι: Τι θα γίνει αν αφήσεις το κινητό σου πάνω σε ένα τραπέζι, εκτεθειμένο στους φίλους σου; Αντέχεις να ανοίξεις τα χαρτιά σου; Ή μήπως όλο αυτό το ”παιχνίδι” μπορεί να καταστρέψει φιλίες και σχέσεις; Οι τέλειοι ξένοι αποτελεί ένα έργο που πραγματεύεται την ειλικρίνεια και το πόσες αλήθειες και πόσα ψέματα λέμε εν τέλει ο ένας στον άλλο.

– Η Ρόζα της Σμύρνης: Μια ιστορία του παρελθόντος ξετυλίγει το κουφάρι ενός μεγάλου έρωτα και γεννάει έναν καινούριο. Ένα έργο που αναπαριστά με ακρίβεια τις εποχές του ’20 και του ’80, προκαλεί το αίσθημα της νοσταλγίας και σε καλεί να ταξιδέψεις σε μέρη όπως η Κωνσταντινούπολη, η Σμύρνη και η Μυτιλήνη!

-La La Land: Δυο ταλαντούχοι νέοι που κυνηγούν τα όνειρά τους, έρχονται αντιμέτωποι με διαρκείς απογοητεύσεις στην επίτευξη των στόχων τους. Μέσα από το διαρκή επαγγελματικό αγώνα τους, ένα πάθος γεννιέται και μια κοινή προσπάθεια ξεκινά. Θα καταφέρει να επιβιώσει μέσα στις δυσκολίες και τα εμπόδια;

la-la-land

-Office Christmas Party: Μια κωμωδία με κεντρικό θέμα το  Χριστουγεννιάτικο party μιας εταιρείας. Στόχος των διοργανωτών; Να αποδείξουν στην επικεφαλής της εταιρείας και αδερφή του ενός, ότι δεν πρέπει να κλείσει το τμήμα τους και να τους απολύσει.

-Γιατί αυτόν;: Μια ταινία που θα προβάλλεται από τις 29/12 και μετά. Η σύγκρουση πατέρα και υποψήφιου γαμπρού είναι ο κεντρικός άξονας της ιστορίας μας. Τι γίνεται όταν το αγόρι της κόρης σου είναι ζάμπλουτος νέος και για να κερδίσει την μάχη μαζί σου δε διστάζει να σου αγοράσει την εταιρεία; Μια ξεκαρδιστική κωμωδία με πολλά υποσχόμενες ερμηνείες.

Η ζεστή ατμόσφαιρα, η άνεση του κινηματογραφικού καθίσματος και η απόλαυση παρακολούθησης ταινίας σας καλούν να τα ζήσετε τις τελευταίες ημέρες του ’16. Άλλωστε το καλεί και το κλίμα των Χριστουγέννων και οι χαμηλές θερμοκρασίες. Μη χάνετε καιρό λοιπόν, επιλέξτε ταινία και καλή προβολή!

Πηγές εικόνων: protothema.grflix.grindependent.co.ukscreenrant.comhutui6.com

Κωνσταντίνα Ροϊδοπούλου
Κωνσταντίνα Ροϊδοπούλου

Είμαι 20 χρόνων και σπουδάζω στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Μέσων Επικοινωνίας και Πολιτισμού. Τρελαίνομαι να ψάχνω κάθε μέρα καινούριες ειδήσεις σε ειδησεογραφικά blogs, θεωρώ ότι η μουσική είναι κινητήριος δύναμη στη ζωή, είμαι αθεράπευτα ρομαντική με ειδίκευση στα μελιστάλαχτα άρθρα περί σχέσεων και συναισθημάτων. Έχω κολλήσει με την γιόγκα και οποιαδήποτε στιγμή μπορείς να με δεις να κάνω ακροβατικά σαν πίθηκος πάνω σε δέντρο! Για να δώσω και μια πιο ψαγμένη νότα, γνωρίζω αγγλικά, γερμανικά και θεωρώ πολύ σημαντικά τα ταξίδια γιατί αφήνουν συνήθως ευχάριστες αναμνήσεις και μας γεμίζουν με νέες εμπειρίες!

rome-italy-europe-open-campus-river-bridge-main

Κάντε ένα σχόλιο: