Όλα όσα δε γνωρίζετε για το αγαπημένο “Home Alone”

Μαίρη Γεροπέππα

Κλασική χριστουγεννιάτικη, αγαπημένη οικογενειακή κωμωδία, αποτελεί παράδοση για εμένα να τη βλέπω κάθε, μα κάθε χρονιά. Πιστεύετε ότι γνωρίζετε τα πάντα για την ταινία; Αυτό νόμιζα κι εγώ, μέχρι που με λίγη έρευνα ανακάλυψα τα παρακάτω και ξαφνιάστηκα. Πάμε στοίχημα ότι κι εσείς θα εκπλαγείτε;

  1. Η κοπέλα του Μπαζ, του αδερφού του Κέβιν, ήταν στην πραγματικότητα ο γιος του καλλιτεχνικού διευθυντή της ταινίας, που είχε μεταμφιεστεί σε κοπέλα
  2. Για να είναι πιο ρεαλιστική η ταινία, ο Τζο Πέσι ήθελε ο Μακόλεϊ Κάλκιν να τον φοβάται πραγματικά, οπότε προσπαθούσε να τον συναντάει όσο γίνεται λιγότερο κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.
  3. Η ταινία “Angels with filthy souls” που έβλεπε ο Κέβιν δεν ήταν πραγματική ταινία. Γυρίστηκε μόνο η συγκεκριμένη σκηνή για τις ανάγκες της ταινίας “Μόνος στο σπίτι.”
  4. Η ταραντούλα που περπατούσε στο πρόσωπο του Μαρβ ήταν αληθινή. Για να αποφύγει να την τρομάξει, ο ηθοποιός Ντάνιελ Στερν έπρεπε να μιμηθεί την έκφραση κάποιου που φωνάζει και να προσθέσουν τον ήχο αργότερα.
  5. Ο ρόλος του Χάρι είχε προταθεί αρχικά στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και τον Τζον Λάβιτς, οι οποίοι τον απέρριψαν.
  6. Ο μικρός που υποδύθηκε τον Φούλερ, τον μικρό ξάδερφο του Κέβιν, που έβρεχε συνέχεια το κρεβάτι του, είναι στην πραγματικότητα ο αδερφός του Μακόλεϊ Κάλκιν, Κιεράν.
  7. Κάποιοι είναι πεπεισμένοι, ότι στην ταινία εμφανίζεται ο Έλβις Πρίσλεϊ. Πιστεύουν, ότι είναι ο άντρας με την χοντρή γενειάδα που φαίνεται πίσω από την μαμά του Κέβιν, όταν εκείνη φωνάζει σε έναν υπάλληλο του αεροδρομίου.
  8. Ο Μακόλεϊ Κάλκιν ζωγράφισε στην πραγματικότητα τον χάρτη με όλες τις τοποθεσίες, που είχε στήσει παγίδες στο σπίτι του.

 

Πηγή εικόνων: lasertimepodcast.comlovethispic.comnoisey.vice.comrtl.huzryxsw.com

Μαίρη Γεροπέππα
Μαίρη Γεροπέππα

Γέννημα θρέμμα πρωτευουσιάνα, με καταγωγή από τη χερσόνησο των Μεθάνων και τα Γρεβενά, σπουδάζει στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, αν και θα μπορούσε άνετα να φοιτά σε τμήμα Φιλολογίας, αφού έχει ψύχωση με τη γραμματική. Οι φίλοι της την φωνάζουν Frau, ενώ γεμίζει τον ελεύθερο της χρόνο με εκμάθηση ξένων γλωσσών (γερμανικά προφανώς) και βόλτες σε κάθε γωνιά της Αθήνας. Λατρεύει τα ταξίδια, τη θάλασσα και τις μικρές στιγμές ευτυχίας μέσα στην καθημερινότητα.

Κάντε ένα σχόλιο: